Cautare

1183 de rezultate pentru "lorenna muzica" (3.97 secunde)
S-ar parea ca muzica opereaza intr-o mare libertate de creatie. ... Muzica lui Claude Debussy a dus la apariția unui nou curent:
Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere. ... Aici a cantat, mai intai intr-un grup vocal, piese scrise de Nicolae Kiritescu, pe muzica compusa de Gherase Dendrino, Petre Andreescu si Elly Roman.
La 15 ani a participat la un concurs de muzica ,in care a cantat la flaut si clarinet. Mai tarziu, a plecat la Scoala Regala de Muzica de la Bruxel ,pentru a studia mai bine aceste instrumente.
- 8 din 10 intervievati asculta muzica zilnic: ... - 7 din 10 subiecti afirma ca se uita la televizor zilnic, pe durate mai scurte de timp decat cele alocate utilizarii internetului sau ascultarii de muzica:
"I Love the 90’s" este un eveniment marca SmarT eVents, sustinut de MTV, ProFM, ProTV Magazin, Shark Energy Drink, The ONE, InStyle, apropo.ro, The Vintage Pub, Anaconda Security, Paradigma Group, Travel Solutions, si este produs in parteneriat cu Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film DRACULA, eveniment inscris in proiectul national CIADO ‘Muzica Anti Drog’ 2012.
Doar ca nu elementele aristotelice sunt mistuite in creatie, ci textul, muzica, gestul si tacerea sunt potrivite, cu desavarsita masura a proportiilor.
Daca pana acum albumele Mirabelei Dauer scrise muzica si text de Raoul (Rares Borlea) contineau pe fiecare in parte cate 2-3 duete, cel de fata aduna cele mai frumoase melodii interpretate de cei doi si cateva noutati care asigura publicul iubitor al genului si al celor doi ca vor avea parte de multa energie pozitiva, sound actual si extreme sentimentale abordate cu profunzime muzical, astfel incat sa incadram albumul "ITI MULTUMESC", in categoria produselor muzicale autohtone, de calitate.
"Here Comes the Rain Again" inlocuieste disperarea familiara, rece, a Eurythmics cu o durere palpabil mai vulnerabila, in timp ce muzica curge cinematografic.
Tanara cantareata de muzica populara din Maramures, Maria Luiza Mih, a aflat recent ca poate canta pe doua voci! ... Astfel, interpretei de muzica populara i s-a dat vestea ca poate canta in acelasi timp pe doua voci si ca este singura cantareata din Romania care reuseste acest lucru.
Mi s-a parut o adevarata provocare sa il combin pe Skizzo cu una dintre cele mai bune voci din muzica romaneasca, Raluka, iar cei doi se vor duela in piese acompaniati de Alin Pascal Band", a declarat Mihai Morar.
In paralel, spiritul sau creativ neobosit l-a ghidat catre lumea fascinanta a filmului, compunand muzica pentru scurt si lung metraje realizate de regizori celebri.
Pe muzica lui Ceaikovsky, povestea vorbeste despre transformarea unei printese in lebada, de catre un vrajitor rau al carui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui print.
"Iris", "Compact" si "Holograf" au fost trupele care au marcat muzica romaneasca! ... Nu-i mai ardea de muzica, de nimic! Singurul lucru care-l interesa era sa se faca bine sau sa isi mai prelungeasca un pic viata!
"Iris", "Compact" si "Holograf" au fost trupele care au marcat muzica romaneasca! ... Muzica lor era adulata de toata lumea, iar, in fiecare an, scoteau hit-uri pe banda rulanta!
Sala Palatului transformata peste noapte in patinoar, muzica lui Ceaikovsky, costume de vis, acrobatii ce iti taie rasuflarea si nu in ultimul rand o coregrafie de vis;
La partea cu muzica e jale mare. ... Poate se apuca exclusiv de muzica. Totusi, incheind discutia despre toata panarama aia, dincolo de poponariseala si ridicolul de ansamblu, chiar trebuie sa participam, daca n-avem cu ce?
Filip, a reusit sa imbine cu succes, de-a lungul vremii, o cariera in muzica, actorie si invatamant. Desi copiii, carora le preda muzica il iubeau, iar publicul il aplauda frenetic la fiecare piesa de teatru pe care o avea, Filip a decis ca vrea mai mult.
"Am primit un feedback extrem de pozitiv in legatura cu noul single, tocmai de aceea am decis sa lansam o provocare pentru pasionatii de muzica, astfel incat sa putem afla care este viziunea lor asupra piesei.
A debutat oficial in muzica cu piesa "Paradise" si se bucura de un succes nesperat. ... La doar doua luni de la debutul oficial in muzica cu piesa "Paradise", Francesca i-a cucerit pe rusi, greci si italieni!
Muzica marca Sarmalele Reci reprezinta un univers aparte, incisiv si incitant pentru unii, cu mesaje sociale si accente ironice, liric si plin de romantism pentru altii. O generatie intreaga a crescut si si-a petrecut tineretea cu muzica Sarmalelor Reci.
google-analytics.com